Kind en jeugd tot 6 jaar: Diverse leesniveau E3

Informatie

Auteur:

ISBN:

Uitgeverij:

Prijs: € 0,00

Omschrijving

Leesniveau E3

Salto redt de baai € 8.99

Vrolijke boeken, grappige boeken en spannende boeken, je vindt ze allemaal in de serie Leren Lezen met Kluitman. Als de eerste leeservaringen van een kind positief zijn, is de kans groot dat het zal blijven lezen! Salto heeft een heerlijk leventje in de baai. Hij speelt met zijn vriendjes en maakt zo veel salto’s als hij wil. Maar dan besluiten de walrussen in de baai te komen wonen. En is er geen plaats meer voor de dolfijnen. Nu blijkt hoe belangrijk het is om vrienden te hebben! Dit boek is geschreven door de bekende kinderboekenauteur Fiona Rempt samen met haar dochter Elza.

 doe niet zo gek, fee fleur! € 9.99

In doe niet zo gek, fee fleur! zitten verschillende verhalen over het leukste feetje. Ze maakt weer allerlei gekke avonturen mee!


Pien gaat op zwemles € 7.50

De eerste keer vindt Pien het best wel spannend om het water in te gaan zonder haar moeder én zonder bandjes. Maar dankzij de leuke spelletjes van de badmeester voelt ze zich al snel als een vis in het water!

Vandaag ben ik ridder! € 11.50

Lekker dikke verhalenbundel met meer dan 30 verhalen over ridders. Over de hete helm van ridder Kees. Over ridder Flip die altijd de beste wil zijn. En over ridder Bas die een plas moet. En dat is niet makkelijk, met een harnas aan!