Kind en jeugd tot 6 jaar: Het kleine draakje leesniveau E3

Informatie

Auteur:

ISBN:

Uitgeverij: kluitman

Prijs: € 8,99

Omschrijving

Leesniveau E3

 Het kleine draakje € 8.99

Het kleine draakje Roos is bang voor de grote draak. Als papa haar naar bed brengt, vertelt hij dat de prins de draak heeft gevangen. Roos kan dus lekker gaan slapen. Maar Roos hoort iets raars. Het komt onder haar bed vandaan. Wat zit daar? 

Het kleine draakje in gevaar € 8.99

 Het verhaal van Roos en Piet gaat verder! De heks (die Roos in het vorige boek flink in de maling had genomen) is uit op wraak. Ze heeft Piet gevangen! Zijn moeder is helemaal overstuur. Aan Roos de taak om het draakje te redden...

Het kleine draakje vraagt om hulp € 8.99

 Als Roos lekker in haar bed ligt, hoort ze ineens iets tegen het raam tikken. Het is Piet het draakje! Piets moeder is gebeten door een slang. Kunnen Roos en Piet de slang vangen en het medicijn vinden om Piets moeder beter te maken? Een spannend verhaal met draken, een gemene heks en een gevaarlijke slang, met prachtige, sfeervolle illustraties van Mariëlla van de Beek.

Het kleine draakje in de val € 8.99 

 Het kleine draakje in de val is het vierde deel in de populaire serie over Roos en het kleine draakje. De boeken zijn heel spannend en avontuurlijk, en prachtig geïllustreerd. In dit deel wordt Roos ontvoerd door de enge slang en meegenomen naar het eiland Plonk. Daar moet ze de slang te slim af zijn om het draakje en zijn moeder te redden.