Kind en jeugd tot 6 jaar: AVI START

Informatie

Auteur:

ISBN:

Uitgeverij: kluitman

Prijs: € 8,99

Omschrijving

Serie: Lees Lees Lees 

na 2 maanden leesonderwijs: Met de boot op reis € 8.99

Met een flinke lading koekjes kan de reis van Kes, Fien en Tom beginnen. Maar aan het luieren in de zon komt al snel een eind met de komst van piraat Han Haak. Zeker als hij met zijn schip een gat in hun boot maakt. Hoe komen ze nu ooit weer thuis?

na 3 maanden leesonderwijs: Aap is een ster € 8.99

Sjaak is een dagje vrij en helpt zijn oom in de dierentuin. Tijdens het voeren van Aap horen ze opeens een hele harde gil. Er is een jongen in het hok van de krokodil gevallen! Ze gaan er snel op af, maar vergeten het hok van Aap dicht te doen. Aap schiet te hulp en is de held van de dag. 

na 3 maanden leesonderwijs: Kas en Noek zijn de weg kwijt € 8.99

Kas en Noek gaan met hun slee en honden op pad. Ze zijn dol op een ritje op het ijs! Maar als de avond valt en ze weer terug naar huis willen, raken ze verdwaald. Ze komen een oud vrouwtje tegen; ze blijkt een toverkol te zijn! Ze geeft hun drie wensen, maar pas op met wat je zegt!  

na 4 maanden leesonderwijs: Gek op kuif € 8.99

Tes is jarig! Van haar moeder krijgt ze een bon om tien paardrijlessen te volgen. Dat komt goed uit, want Tes is dol op paarden! Op de manege ontmoet ze de pony Kuif. Ze leert hoe ze op hem moet rijden en hoe ze hem moet verzorgen. Het liefst zou ze voor altijd bij hem blijven